Visorin tarina

VISOR KAIHTIMET MAAILMANKARTALLE

Vuonna 2006 kehitetty innovatiivinen Visor Queen aukaisi ovet kansainvälisille markkinoille. Uusi ikkunakaihdin lanseerattiin syksyllä 2018. Valmistamme vuosittain yli 160 000 kaihdinta. Joka vuosi noin 20 000 ikkunaa, terassia ja parveketta eri maissa saa Visor kaihtimet suojakseen. Tuotteitamme on saatavilla Venäjällä, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Kanadassa, Sveitsissä ja Virossa.

VISOR KAIHDIN VALMISTETAAN SUOMESSA

Yrityksemme voimakkaan kasvun myötä investoimme uusiin toimitiloihin vuonna 2016. Tammikuussa 2017 käyttöönotettu uusi tehtaamme sijaitsee Kempeleessä, Zatelliitin teollisuusalueella. Valmistamme jokaisen kaihtimen mittatilaustyönä. Tehtaamme työllistää ympäri vuoden noin 35 työntekijää, ja sesonkiaikana aurinkoisen oranssiin pukeutuvien työntekijöidemme määrä tuplaantuu.

AINA PARHAASSA VALOSSA

Asiakaslupauksemme kertoo siitä, että haluamme tarjota asiakkaillemme kaikelle tekemiselle ihanteellisimmat valaistusolosuhteet. Ratkaisumme mahdollistavat luonnonvalon hyödyntämisen ja auringon kuumuudelta suojautumisen niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Saat mukavuutta jokaiseen päivään ja voit samalla vähentää energiankulutusta.