Ikkunakaihtimet

Kankainen vekkikaihdin ikkunoihin ja oviin jota säädät kätevästi ylhäältä ja alhaalta. Profiilien huomaamaton design antaa kaihtimille arvokkaan ilmeen. Tuotteelle on myönnetty Design from Finland -sertifikaatti. Muistathan valita kiinnitystavan, profiilin värin sekä kankaan värin ennen mittojen syöttämistä millimetreinä. Katso ohjevideot sekä lisätiedot selaamalla alaspäin.

Hinta alk. / m2
115,00 €
Varastossa
SKU
VISORBLIND
Hinta alk. / m2
Koko (m2): 0.0324

ASIANTUNTIJA VARMISTAA TILAUKSESI

 • Tilaaminen on helppoa: Mittaa lasit ja valitse haluamasi värit.
 • Kun olet tilannut kaihtimet, Visorin asiantuntija soittaa sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä ja käy tilauksen läpi kanssasi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia saatko sopivan mallin, koska varmistamme että mittaus on tehty oikein ja kangas on varmasti valittu oikein.
 • Tilauksen varmistuksen yhteydessä saat myös hyödyllisiä vinkkejä arkeen uusien kaihtimiesi kanssa.

TUOTETIEDOT

  • Kankaiset vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.
  • Kaihtimen kangas on vesipestävää, Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä. Listat maalattua alumiinia.
HUOLTO-OHJE KANGASTIEDOT

OHJEET TILAAMISEEN

MITTAAMINEN

 • Mittaa valitsemasi lasin leveys kolmesta kohtaa ja vähennä kapeimmasta mitasta 5 millimetriä jotta verho istuu mukavasti lasin päälle, karmien väliin. Tämän jälkeen mittaa korkeus ja olet valmis.
 • Jokainen ikkuna voi olla hieman eri kokoinen joten mittaathan jokaisen lasin erikseen, vaikka ne näyttäisivät saman kokoisilta. Syötä mitat MILLIMETREINÄ.

 

KIINNIKKEEN VALINTA

 • Mikäli ikkunakarmisi on vaakasuora tai viisto, valitse suora karmi.
 • Jos ikkunasi karmi on muotoiltu, eli siinä on pyöreä muoto, valitse muotoiltu karmi.

NÄIN ASENNAT VISOR KAIHTIMEN

Olemme saaneet todella paljon kiitosta uuden kaihtimen asennuksen helppoudesta.

Verhotangon asentaminenkin tuottaa enemmän päänvaivaa kuin tämä loistavasti suunniteltu tuote, joka tulee valmiiksi rakennettuna.

Sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinnikkeiden ruuvaus paikalleen, jonka jälkeen kaihtimet napsautetaan paikalleen ja olet valmis.