Visor ikkunakaihdin

Hinta alk. / m2
112,00 €
Varastossa
SKU
Visor window blind
Hinta alk. / m2
Koko (m2): 0.01

Kankainen vekkikaihdin sisäikkunoihin ja oviin jota säädät kätevästi ylhäältä ja alhaalta. Tuotteelle on myönnetty Design from Finland -sertifikaatti. Lisätietoa löydät selaamalla tuotekortilla alaspäin.

OHJEET TILAAMISEEN

MITTAAMINEN

  • Mittaa valitsemasi lasin leveys kolmesta kohtaa ja vähennä kapeimmasta mitasta 5 millimetriä jotta verho istuu mukavasti lasin päälle, karmien väliin. Tämän jälkeen mittaa korkeus ja olet valmis.
  • Jokainen ikkuna voi olla hieman eri kokoinen joten mittaathan jokaisen lasin erikseen, vaikka ne näyttäisivät saman kokoisilta. Syötä mitat MILLIMETREINÄ.

KIINNIKKEEN VALINTA

  • Mikäli ikkunakarmisi on vaakasuora tai viisto, valitse suora karmi.
  • Jos ikkunasi karmi on muotoiltu, eli siinä on pyöreä muoto, valitse muotoiltu karmi.

TUOTETIEDOT

Materiaali: Kangas polyesteria, profiilit alumiinia.

  • Kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin.
  • Vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi laspiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.

NÄIN ASENNAT VISOR KAIHTIMEN

Olemme saaneet todella paljon kiitosta uuden kaihtimen asennuksen helppoudesta.

Verhotangon asentaminenkin tuottaa enemmän päänvaivaa kuin tämä loistavasti suunniteltu tuote, joka tulee valmiiksi rakennettuna.

Sinun tulee ainoastaan suorittaa kiinnikkeiden ruuvaus paikalleen, jonka jälkeen kaihtimet napsautetaan paikalleen ja olet valmis.