Usein Kysyttyä

Miten auringonsuojaverhot voi pestä/puhdistaa?

Verhot ovat vesipestäviä (mieto saippualiuos)

Mitä materiaalia auringonsuojaverhot on?

Materiaali on vesipestävä UV-suojattu polyesterikangas. Polyesterikangas on Öko-tex –sertifioitua.

Ovatko auringonsuojaverhot paloturvalliset?

Kankaista palosuojattuja on harmaa läpinäkyvä ja valkoinen läpinäkyvä. Muutkaan vaihtoehdot eivät lisää palokuormaa.

Paljonko auringonsuojaverhot laskevat parvekkeen lämpötilaa?

Aivan tarkkaan on vaikea sanoa, koska muuttujia on paljon; ilmansuunnat, parvekelasituksen koko jne. Vaikutus on kuitenkin merkittävä, jos verhot nostetaan esim. aamusta ylös ennen kuin kuumuus pääsee parvekkeelle.

Pimentävätkö auringonsuojaverhot parvekkeen?

Kangasvalinnalla ja verhojen käytöllä voi vaikuttaa valon määrään. Harmaa läpinäkyvä kangas päästää valoa hyvin läpi mutta torjuu samalla kuumuutta.

Mikä on auringonsuojaverhojen toimitusaika?

Verhot tehdään mittatilaustyönä toimitettujen mittojen mukaisesti, tästä johtuen verhojen valmistuminen kestää noin 8 arkipäivää tilauksesta. Saat saapumisilmoituksen postista kun verhot ovat noudettavissa.

Onko tuotteilla vaihto- ja palautusoikeutta?

Visor Queen-verhoilla ei ole palautusoikeutta koska verhot tehdään mittatilaustyönä. Tällä tarkoitetaan tuotetta, joka valmistetaan asiakkaan tilauksesta. Näiden tuotteiden tilaus on sitova ja täten peruutusoikeutta maksusuorituksen jälkeen ei ole (KSL 6 luku 16 §).

Palautusoikeus koskee vain virheellisiä tuotteita. Mikäli haluat palauttaa virheellisen tuotteen, ota heti yhteyttä tuotteen saavuttua ja sovi palautuksesta asiakaspalvelumme kanssa. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta : 010 281 3200