Usein Kysyttyä

Miten kaihtimet voi pestä/puhdistaa?

Verhot ovat vesipestäviä (mieto saippualiuos)

Mitä materiaalia kaihtimet ovat?

Materiaali on vesipestävä UV-suojattu polyesterikangas. Polyesterikangas on Öko-tex –sertifioitua.

Ovatko kaihtimet paloturvalliset?

Kankaista palosuojattuja on läpikuultava harmaa ja läpikuultava valkoinen. Muutkaan vaihtoehdot eivät lisää palokuormaa.

Paljonko parvekekaihtimet laskevat parvekkeen lämpötilaa?

Aivan tarkkaan on vaikea sanoa, koska muuttujia on paljon; ilmansuunnat, parvekelasituksen koko jne. Vaikutus on kuitenkin merkittävä, jos verhot nostetaan esim. aamusta ylös ennen kuin kuumuus pääsee parvekkeelle.

Pimentävätkö kaihtimet parvekkeen?

Kangasvalinnalla ja verhojen käytöllä voi vaikuttaa valon määrään. Harmaa läpikuultava kangas päästää valoa hyvin läpi mutta torjuu samalla kuumuutta.

Mikä on kaihtimien toimitusaika?

Verhot tehdään mittatilaustyönä toimitettujen mittojen mukaisesti, tästä johtuen verhojen valmistuminen kestää noin 8 arkipäivää tilauksesta. Saat saapumisilmoituksen postista kun verhot ovat noudettavissa.

Onko tuotteilla vaihto- ja palautusoikeutta?

Visor Queen-verhoilla ei ole palautusoikeutta koska verhot tehdään mittatilaustyönä. Tällä tarkoitetaan tuotetta, joka valmistetaan asiakkaan tilauksesta. Näiden tuotteiden tilaus on sitova ja täten peruutusoikeutta maksusuorituksen jälkeen ei ole (KSL 6 luku 16 §).

Palautusoikeus koskee vain virheellisiä tuotteita. Mikäli haluat palauttaa virheellisen tuotteen, ota heti yhteyttä tuotteen saavuttua ja sovi palautuksesta asiakaspalvelumme kanssa. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta : 010 281 3200