Visor tuotteiden kuluttajamyyjä

Haemme nyt Visor -tuotteille kuluttajamyyjää Turun alueelle

Suomen Visor Oy on kotimainen parvekelasi- ja ikkunakaihtimien valmistaja. Valmistamme vuosittain yli 150 000 Visor-Queen –kaihdinta, eli joka vuosi noin 20 000 parveketta tai ikkunaa eri puolilla Eurooppaa saa Visor Queen –kaihtimet suojakseen. Tuotteitamme on saatavilla kotimaan lisäksi Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa ja Kanadassa. Suomen Visor Oy on osa Lumon konsernia.

Odotamme sinulta:

  • Innokasta ja aktiivista otetta myyntityöhön
  • Hyviä viestintätaitoja
  • Halua oppia uutta ja positiivista asennetta
  • Ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoasi

 

Tarjoamme käyttöösi valmiin myyntikonseptin sekä myynti- ja markkinointitiimimme taustatuen, joten työssä on helppo päästä alkuun. Kokenut myyntipäällikkömme kouluttaa sinut toimimaan konseptimme mukaisesti ja tutustuttaa sinut tuotteisiimme, joten aiempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä.

Sinulla on innokas asenne myyntityöhön, ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Haluat aidosti luoda toiminnallasi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Työsuhde on vakituinen. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen antti.pulkkinen@visor.fi. Toimi nopeasti, sillä teemme valinnat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antti Pulkkinen, p. 050 320 2518.