KILPAILUN  SÄÄNNÖT

Järjestäjä:

Suomen Visor Oy (jäljempänä ”järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus:

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat  henkilöt. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittajat vahvistavat täyttävänsä osallistumiskelpoisuuden ehdot. Arvonnan järjestäjä ei vastaa puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista eikä teknisistä syistä perille tulemattomista kuvista. Kilpailun säännöt julkaistaan verkkosivulla www.visor.fi/arvonta-saannot. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin. Muutoksista ilmoitetaan edellä mainitussa verkko-osoitteessa.

Kuinka osallistun kilpailuun?

Osallistuminen tapahtuu täyttämällä osallistumiseen vaadittava lomake visor.fi sivustolla.

Arvonta-aika:

Arvonta-aika on 20.8 – 21.12.2018.

Palkinnot ja kilpailun ehdot:

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Kilpailun järjestäjät voivat poistaa kilpailusta henkilöt, jotka järjestäjät kokevat epäasialliseksi, loukkaavaksi tai muuten kilpailun luonteen vastaiseksi. Sama ihminen voi osallistua kilpailuun vain yhden kerran. Kilpailun voittaja on velvoitettu julkaisemaan voitetusta tuotteesta kuvan sosiaalisessa mediassa. Kilpailun järjestäjä on oikeutettu käyttämään voittajan julkaisemaa kuvaa ja voittajan nimeä omassa markkinoinnissaan.

Visor arpoov voittajan 21.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa julkistamisesta, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajalle Suomessa ilman erillisiä postikuluja.

Palkintona on viisi Visor ikkunakaihdinta voittajan valitsemassa koossa ja värissä (maksimikoot näet osoitteessa visor.fi. Arvontaan osallistuneista Visor arpoo yhden  (1) voittajan. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

 

Kilpailun järjestäjän vastuu:

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot ja maksut palkinnosta. Kilpailun järjestäjän vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 

Kilpailu  ei ole Facebookin eikä Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin eikä Instagramiin.